Snickeri

Construeras snickeri i Tullinge

Construera är ett fullservice företag med specialister inom snickeri. I vår väl utrustad snickeriverkstad i Tullinge arbetar vi med skiftande och varierande träarbeten dagligen. Med vår moderna maskinpark och kompetenta personal borgar vi för ett resultat som lever upp till dina förväntningar. Har du en idé eller en vision som du vill förverkliga, kontakta oss så hjälper vi dig med ditt snickeriprojekt.

Engagerade och kunniga snickare

Våra erfarna snickare har stor passion för sitt yrke. Att få arbeta med trä, ett vackert och levande material, är både utmanande, kreativt och roligt. Vi utför allt från stora byggprojekt till mindre trärestaureringar. Våra specialsnickare behärskar en stor bredd av olika arbetsuppgifter som möbel-, inredning- och liknande finsnickerier. Oavsett vad du har för vision, krav eller önskemål kan vi garantera ett väl utfört arbete.

Specialistkompetens inom snickeri

Vi renoverar ofta ekpartier, fönster och dörrar som är K-märkta samt träornament. Med ett öga för detaljer och stort engagemang levererar vi alltid en produkt av bästa resultat. Det är inte ovanligt att vi tillverkar specialinredningar och möbler i olika träslag för våra kunder. Vi är lyhörda och planerar in varje steg under bygg processen tillsammans med dig.

Är du intresserad av att veta mer om våra snickeritjänster? Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Kontakta oss för mer information

Är du i behov av våra tjänster inom byggprojekt? Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att höra från dig.

Offertförfrågan