byggservice

Vi finns där under hela byggprocessen

Construera byggservice. Vi tar totalt ansvar för byggprocessen, allt för att du som beställare ska få ett smidigt projekt. Oavsett om det är större eller mindre uppdrag får du alltid din egen kontaktperson som finns där och är med genom alla stadier av processen. En trygg och personlig kontakt är en förutsättning för ett lyckat bygguppdrag.

Våra medarbetare inom byggservice

Vår byggserviceavdelning består av cirka 21 yrkesskickliga, kunniga och serviceinriktade hantverkare inom olika områden. Vi är ett komplett och sammansvetsat team med kompetens inom bygg, el, rör, vent och mark. Då många av våra serviceuppdrag är av löpande karaktär gentemot den offentliga sektorn har vi stor vana att arbeta där annan verksamhet pågår samtidigt. Vi utför alla våra uppdrag på ett professionellt sätt och gör allt vi kan för att störa så lite som möjligt.

Samverkan för att förenkla 

Med Construera som partner inom byggservice kan du koppla av i att hela byggprocessen sköts på bästa sätt. Om det finns sidoentreprenörer eller andra aktörer som är involverade hjälper vi dig att samordna arbetet. En smidig byggservice som resulterar i en produktion av högsta kvalitet.

Kontakta oss för mer information

Är du i behov av våra tjänster inom byggservice? Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss för mer information

Är du i behov av våra tjänster inom byggprojekt? Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att höra från dig.

Offertförfrågan