Fuktskador

Förebyggande och effektiv avfuktning

Fuktskador kan drabba alla typer av fastigheter och byggnationer. Om de lämnas obehandlade kan de skapa allvarliga strukturella problem. Construera löser dina fuktproblem, både akuta vattenskador och fuktskador efter långvarigt läckage. Vi arbetar effektivt för att minimera kostnader och tid samtidigt som vi säkerställer ett kvalitativt arbete. Får du professionellt utförd avfuktning kan du minska behovet av andra ingrepp i fastigheten som att riva vissa partier och bygga om.

Vi är med dig hela vägen

När du råkat ut för en fuktskada är det viktigt att du återfår en torr och frisk fastighet. Med lång erfarenhet och kunskap hjälper vi dig att återställa din skadade sektion till nyskick. Om fuktskadan uppkommit på grund av ett problem i fastigheten åtgärdar vi det så att det inte uppstår nya problem i framtiden. Vi utför en fuktkontroll och fuktutredning innan vi påbörjar varje uppdrag för att ta reda på vad som orsakat skadan och hur den ska åtgärdas. Med Construera kan du känna dig trygg att fuktskadan åtgärda på bästa sätt.

Behöver du hjälp att sanera din fuktskada? Kontakta oss så kommer vi ut på plats och gör en kostnadsfri uppskattning på åtgärd och pris. Vi hjälper dig återställa din fastighet.

Kontakta oss för mer information

Är du i behov av våra tjänster inom byggprojekt? Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att höra från dig.

Offertförfrågan