våra tjänster

För en smidig och effektiv byggentreprenad

Tjänster anpassade efter dina behov

Vi är med dig hela resan. Construera erbjuder ett brett utbud av tjänster inom bygg och anläggning. Inget byggprojekt är det andra likt och vi förstår vikten av att kunna anpassa våra tjänster efter just dina unika behov. Med flexibilitet, kompetens och ett nära samarbete med dig som kund genomför vi en smidig och kvalitativ byggproduktion tillsammans.

Byggprojekt

En byggentreprenör i Stockholm du kan lita på.
Vi på Construera utför byggprojekt som renoveringar, ombyggnationer och tillbyggnader åt professionella beställare såsom privata fastighetsägare, kommuner och landsting i Storstockholm. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att samordna både total- och utförandeentreprenader i egenskap av generalentreprenör.

Byggservice

Vår byggservice hanterar ca 2100 per år och finns alltid där för att du ska känna dig trygg under ditt samarbete med oss. Construera har ett heltäckande ansvar över hela byggprocessen, allt för att du som beställare ska få ett smidigt projekt från början till slut. Oavsett om ditt uppdrag är litet eller stort ser vi till att du får den service du önskar.

Snickeri

Vi har ett eget snickeri i Tullinge där vi tar oss an både stora och små snickeriuppdrag. Vi är ett fullservice företag och kan hjälpa dig med allt inom finsnickeri och byggprojekt. I vår välutrustade snickeriverkstad i Tullinge arbetar vi dagligen med en stor variation av träarbeten. Vi har en modern maskinpark och är måna om att ligga i framkant gällande ny teknik.

Fuktskador

Fuktskador kan vara förödande och kan drabba alla typer av fastigheter och byggnationer. Lämnas skadorna obehandlade kan de dessutom skapa allvarliga och strukturella problem. Construera erbjuder både förebyggande och effektiv avfuktning. Vi löser dina fuktproblem, vare sig det handlar om akuta vattenskador eller fuktskador som uppstått efter långvarigt läckage.

Nybyggnation

Vi är specialister och mycket skickliga på att bygga hus från grunden. Vi har allt som krävs både gällande smarta ritningslösningar och innovativa idéer. Varje projekt är unikt och har specifika förutsättningar för att lyckas. Det som utmärker oss är att vi arbetar engagerat tillsammans med stor kunskap för att ta fram kreativa och hållbara lösningar.

Fastighetsägare

Construera är det trygga valet för dig som fastighetsskötare. För dig som fastighetsskötare är det viktigt att känna dig trygg med att din samarbetspartner har god kunskap om att utföra samtliga arbeten på fastigheten på ett kostnadseffektivt, säkert och kvalitativt vis. Vi garanterar dig ett säkert och genomtänkt samarbete där vi kvalitetssäkrar allt vårt arbete.

Kontakta oss på Construera

Postadress:

Construera Sverige AB

Box 548

146 33 Tullinge

Leverans- & Besöksadress:

Construera Sverige AB

Mekanikervägen 13

146 33 Tullinge

Telefon Växel: 08-449 92 00 | E-post: info@construera.se

Kontakta oss