byggprojekt

En byggentreprenör i Stockholm du kan lita på

Vi på Construera utför byggprojekt som renoveringar, ombyggnationer och tillbyggnader åt professionella beställare såsom privata fastighetsägare, kommuner och landsting i Storstockholm. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att samordna både total- och utförandeentreprenader i egenskap av generalentreprenör.

Att driva ett byggprojekt är både inspirerande och utmanande. Det finns mycket som måste falla på plats under processen och alla delar spelar sin roll för ett lyckat resultat. Med oss på Construera har du en partner och byggentreprenör du kan lita på. Tillsammans med dig kartlägger vi behoven och fastställer en plan för ett säkert och kostnadseffektivt bygge. Våra byggteam leds av kompetenta och engagerade arbetschefer som koordinerar alla inblandade genom hela byggprocessen på ett öppet och inkluderande sätt. Vi samarbetar med de bästa leverantörerna och samtliga av våra anställda har både den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra ett kvalitativt jobb.

Tryggt projekt med Construera som byggentreprenör

Vårt mål är att göra byggprocessen enkel och smidig för dig. Vi arbetar utifrån rådande byggregler och innehar BKMA / BF9K. Vårt rykte säger allt om oss. Med tydlig kommunikation är vår målsättning är att utföra ett högkvalitativt arbete inom utsatt tidsplan och budget. Kvalitet, ansvar och god service med bra projektledning och kompetent personal borgar för ett slutresultat som möter dina krav. Vi värdesätter ditt uppdrag och ser fram emot en långsiktig kundrelation.

Byggentreprenad under pågående verksamhet

Det är inte ovanligt att det finns behov av en byggentreprenad utan möjlighet att kunna avbryta verksamheten. Till exempel kan inte en skola avbryta sin undervisning på grund av en nybyggnation. Vi är vana vid att utföra ombyggnationer och renoveringar i allt från skolor under pågående terminer och att renovera bostadshus på ett sådant sätt att kringboende störs i minsta möjliga mån.

Kontakta oss för mer information

Är du i behov av våra tjänster inom byggprojekt? Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss för mer information

Är du i behov av våra tjänster inom byggprojekt? Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att höra från dig.

Offertförfrågan