välkommen till construera 

Vi förverkligar dina byggdrömmar och skräddarsyr smarta renoveringslösningar anpassade för dina behov.

Kontakta oss med ditt nästa projekt!

Offertförfrågan

hållbara lösningar & hög kvalitet

Construera erbjuder ett brett utbud av tjänster inom nybyggnation och renovering. Inget byggprojekt är det andra likt och vi förstår vikten av att kunna anpassa våra tjänster helt efter dina unika behov. Med flexibilitet, kompetens och ett nära samarbete med dig som kund genomför vi alltid en smidig och kvalitativ byggproduktion tillsammans. Vi är måna om att du ska känna dig trygg genom hela processen och rådgör gärna med dig om hur vi tillsammans uppnår dina önskemål. Vi är ett dedikerat byggföretag med stor kompetens och många stora uppdrag i vårt portfolio. Med stort engagemang inför varje nytt projekt ser vi fram emot att höra från dig och förverkliga dina byggdrömmar.

Läs mer om oss på Construera

Vi hjälper dig när du vill bygga om, bygga nytt eller renovera!

Nybyggnation av hus och fritidshus

Går du i tankarna på att bygga nytt hus eller fritidshus? Nybyggnad är ofta en stor investering för dig både ekonomiskt och känslomäsigt. Därför är vi måna om att göra hela byggprocessen trygg och effektiv för dig och se till att allt blir som du önskar. Vi bygger helt efter dina önskemål, kommer gärna med ideér på smarta lösningar och hjälper dig att tillverka ett hållbart hus med kvalitet och omtanke. Tillsammans skapar vi de bästa möjliga lösningar med dig som kund i fokus. Det är din nybyggnation och vi är här för att förverkliga din vision, oavsett hur stort eller litet projektet är.

Fyll i kontaktformuläret nedan och berätta om ditt nästa nybyggnadsprojekt. Vi ser fram emot att höra från just dig!

Finsnickeri

Construera är ett fullservice företag med erfarna snickare med stor passion för finsnickeri. I vår verkstad i Tullinge utför vi snickeriprojekt av stor variation och storlek. Vi utför bland annat renovering av ekpartier, K-märkta fönster och dörrar samt träornament. Vi tar även emot beställningar på konstruktioner av specialinredning och möbler i olika träslag. Våra specialistsnickare behärskar en stor bredd av olika arbetsuppgifter såsom möbel- och inredningssnickeri. Oavsett vad du har för vision, krav eller önskemål kan vi garantera ett väl utfört arbete. Vi är lyhörda och planerar in varje steg under byggprocessen tillsammans med dig.

Fyll i kontaktformuläret nedan och berätta om ditt nästa snickeriprojekt så hör vi av oss. Inget projekt är för stort för oss! Vi ser fram emot att inleda ett samarbete med dig. 

Tillbyggnad & Renovering

Både tillbyggnad- och renoveringsprojekt kräver en ordentlig planering för att säkerställa att arbetet blir som planerat. Med oss kan du känna dig trygg från start till slutfört arbete. Vi utför större projekt som tillbyggnadsdelar på befintliga bostadshus och villor samt större renoveringsprojekt. Vi tror på att skapa långsiktiga relationer med våra kunder därför strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar och leverera både hög kvalitet och service.

Fyll i kontaktformuläret nedan och berätta om ditt nästa nybyggnadsprojekt. Vi rådgör gärna med dig om du känner dig osäker och ser till att tillsammans ta fram en idé som känns optimalt anpassad efter dina behov och förutsättningar. 

ring oss direkt på 08-449 92 00

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Fyll i kontaktformuläret och berätta mer om ditt nästa projekt så hör vi av oss!

Nybyggnad
Tillbyggnad
Renovering
Annat
JA
NEJ

Kontakta oss på Construera

Postadress:

Construera Sverige AB

Box 548

146 33 Tullinge

Leverans- & Besöksadress:

Construera Sverige AB

Mekanikervägen 13

146 33 Tullinge

Telefon Växel: 08-449 92 00 | E-post: info@construera.se

Kontakta oss